Ontvangen donatie

Muziekvereniging Concordia ontvangt donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds
Tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 26 maart heeft Muziekvereniging Concordia een donatie van € 4.730,= ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds. Concordia had een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het project “Muziek op school”. Met de donatie van de Rabo Bank wil Concordia op korte termijn ondermeer muziekinstrumenten bekostigen voor de nieuwe leerlingen.

De bijeenkomst werd georganiseerd in het Rabobankkantoor in Delft. 19 andere verenigingen en stichtingen mochten ook een cheque in ontvangst nemen. Mandy van Schie en Petra den Boer, medewerkers bij de Rabobank reikten de cheques uit. In totaal is er een bedrag van € 79.680,- geschonken aan alle 19 verenigingen/stichtingen. Het bestuur en de leden van Concordia zijn enorm blij met de donatie omdat daarmee nieuwe instrumenten en lesmaterialen voor de snel groeiende leerlingengroep kunnen worden aangeschaft. Het succesvole project “Muziek op school” dat nu al weer drie jaar loopt op de basisscholen in Bergschenhoek levert de vereniging veel nieuwe jeugdleden op. Bij Concordia ontvangen nieuwe leerlingen vaf de eerste dag al meteen een echt blaasinstrument. Langzaam maar zeker wordt het bespelen van een instrument weer hip!
Wie interesse heeft in een betaalbare muziekopleiding bij Muziekvereniging Concordia kijkt het beste even op de internetsite van de vereniging: www.concordiabergschenhoek.nl of stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Het Rabobank Coöperatiefonds
Iedere vereniging of stichting in de omgeving van Delft, Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland kan een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Rabobank Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven. De themagroep Coöperatiefonds, bestaande uit ledenraadsleden van de bank, behandelt de aanvragen en toetst deze aan de criteria van het fonds. Elk jaar zijn er drie momenten waarop een aanvraag voor een donatie kan worden ingediend, in 2019 kan dat nog voor 1 juni of voor 1 november.

GS CHEQUES 050