Lenteconcert 14 maart 2020

Zaterdagavond 14 maart gaat muziekvereniging Concordia u een non stop radio avond laten beleven in het gemeentehuis. Luistert u graag naar Radio 1, Radio 538 of toch liever Sky Radio? Het maakt niet uit want tussen de ruim 14 radiozenders zit zeker voor iedereen een zender met zijn favoriete muziek. Deze avond zal dan ook een aaneenschakeling zijn van klassieke tot pop muziek.

Concordia zal zoals elk jaar weer een waar feest maken van het Lenteconcert. Als u een trouwe bezoeker bent heeft u al eens kennis gemaakt met zanger Dirk van den Brand. Wij zijn verheugd dat hij tijd vrij heeft kunnen maken in zijn drukke Soldaat van Oranje agenda om zaterdag weer te komen zingen in Bergschenhoek. De laatste keer dat hij meezong met Concordia studeerde hij nog aan de zangopleiding in Rotterdam, maar inmiddels is hij sinds 2018 een gevestigde naam in musical land. Hij zal zowel met de Melody Percussion Band als het orkest een aantal nummers ten gehore brengen. Ook zullen beide onderdelen van Concordia weer worden bijgestaan door een combo met piano, basgitaar en slaggitaar. Het beloofd een swingende avond te worden.

De wisseling in zenders staat garant voor een gevarieerd programma. Niet alleen de actuele zenders zullen aan bod komen. Maar ook, in het kader van 75 jaar bevrijding, komt Radio Oranje nog langs. Ook tijdloze klassiekers zoals de Top2000, Met het Oog op Morgen en Radio Tour de France ontbreken uiteraard niet.

De zaal gaat om 19:30 open. Kaarten in de voorverkoop kosten €10,- en aan de deur € 12,50. Hiervoor krijgt u niet alleen een concert van niveau, maar ook een drankje. Het adres van het gemeentehuis is Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. 

lenteconcert 2020